maandag 9 juli 2018

Amsterdam, Rotterdam

Aangemoedigd door de positieve feedback van Greta en Maciek nu ook even een blog uit Capelle ad IJssel en Amsterdam.

We krijgen een foto van de Annalena in de krimpfolie. Tijdens onze afwezigheid worden de propaankessen gevuld en wordt er een nieuwe VHF radio ingevoerd uit de US. Wij hebben ondertussen Delfsblauwe klompjes gekocht voor de dames in het Powerboats kantoor. We kopen ze in het museum van Brielle waar we de tentoonstelling over de tachtigjarige oorlog bezoeken. We doen ook het Dordrechts museum.


De eerste dagen in Nederland zijn we overrompeld door de overvloed. De eerste haringen eten we in Amsterdam, maar die in Rotterdam zijn lekkerder. Nog een week van eetafspraken met familie en vrienden in Rotterdam en omstreken. Het is steeds een feest en het is alsof we niet zijn weggeweest.


De tweede orkaan Baryl passeert het Caribisch gebied ruim ten Noorden van Trinidad. Baryl zwakt af en Chris ontwikkeld zich bij Cape Hatteras. Vannacht zijn er 3 mensen doodgeschoten in Chaguaramas. Daar ligt onze boot dus. Blij, dat we in Amsterdam zitten....


Volgende week wonen we op de Lauriersgracht. Dan gaan we in Amsterdam rondlopen en tochtjes door Nederland maken.


Wees gerust, dit wordt geen toeristisch Nederland blog. We stoppen er mee tot ongeveer 1 september. Dan zijn we weer op Trinidad. We gaan dan nog wat schilderen en ons klaar maken voor de overtocht langs de kust van Venezuela naar de ABC eilanden.


Prettige zomervakantie.

Nagekomen goed bericht: we kunnen mee met de West Caribien Rally van de Ocean Cruisers. Dat betekent, dat we veiliger en met minder gedoe langs Colombia, Panama naar Belize gaan varen. Van november tot april. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten